Skip to main content

Euroman: "Giv produkter fra Re-New Copenhagen i julegave"

Euroman: "Giv produkter fra Re-New Copenhagen i julegave"

Re-New Copenhagen er en del af gave-guiden i Euroman, som giver inspiration til køb af julegaver til manden, der har alt.

Re-New Copenhagen består af 7 brugervenlige hårprodukter, som er skabt til både mænd og kvinder. Især vores Texture Spray No. 07 og vores Balancing Shampoo No. 05 er skabt til alle typer hår og længder. 

Vi er nævnt i Euroman på baggrund af vores let-anvendelige hårprodukter, vores gode ingredienser og vores princip om at værne om miljøet mens håret sidder knivskarpt. 

Sidstenævnte betyder nemlig, at vi bag Re-New Copenhagen har startet #PROJECTGREEN. Vi planter ét træ for hvert tiende solgte produkt i samarbejde med Dansk Naturfredsforening. Det mener vi skaber den perfekte balance.

Læs hele artiklen fra Euroman her

Julegaveæsker fra Re-New Copenhagen

Første gang i år, har vi lanceret 4 julegaveæsker, som hver indeholder vores populære Texture Spray No. 07, vores Balancing Shampoo No. 05 og én af vores i alt fire voksvarianter.
Juleæskerne passer perfekt under juletræet og designet med inspiration fra de skandinaviske skove.

Du kan se alle vores juleæsker her samt læse mere om indholdet.


Vores bedstsælgende produkter

Texture Spray No. 07 tilføjer øjeblikkelig volume og tekstur til håret. Det er en saltvandsspray, som giver hold og et saltvands look med et mat finish. Texture Spray No. 07 gør det muligt for dig at give dit hår form og definition - og er dermed nøglen til at kunne restyle dit hår i løbet af dagen, da den ikke stiver.

Balancing Shampoo No. 05 renser håret for snavs og produktrester mildt og skånsomt på en effektiv, forfriskende og dybderensende måde.

Ingredienser som menthyl giver en øjeblikkeligt forfriskende følelse til hovedbunden, mens de lækre citrusdufte tilfører en beroligende og skøn duft.
Shampooen giver fugtet, tykkere, styrket og sundere hår ved ugentlig brug. 

Continue reading

Continue reading